nieuwjaarsreceptie en jong oud toernooi

Geplaatst op 17-12-2019

Beste leden,

 

Het jaar 2019 loopt op z’n einde… een jaar dat weer bol stond van de sportieve gezelligheid! Dat is uiteraard ook het voornemen voor 2020: veel leuke evenementen, mooie toernooien, fanatieke partijen, zinderende finales – we gaan er weer tegenaan voor onze club!
Voordat iedereen aan het kerstdiner zit en de kurken laat knallen, willen we vragen nog even de agenda te pakken en de volgende data te noteren:

 

Zaterdag 11 januari 2020

Traditioneel starten we het nieuwe jaar met het Jong & Oudtoernooi, waar iedereen aan kan meedoen: vaders, moeders, zoons, dochters en kleinkinderen! Inschrijven voor het toernooi is niet nodig, als je om 12 uur aanwezig bent, word je vanzelf ingedeeld door Marco Verkleij, die het organiseert.  Per koppel of alleen, alles is mogelijk en iedereen is welkom! We spelen tot ongeveer 16.00 uur.

Aansluitend vindt de Nieuwjaarsreceptie plaats, vanaf ongeveer 17.00 uur. Hét moment om met elkaar te proosten op het komende jaar en natuurlijk zal een heerlijk hapje hierbij niet ontbreken!

 

Woensdag 5 februari 2020

Op deze woensdagavond staat de Algemene Leden Vergadering (ALV) op het programma. De uitnodiging hiervoor wordt per post toegezonden.

Voor nu wensen we iedereen fijne kerstdagen toe en een gezond, gezellig en sportief 2020!

 

Met feestelijke groet en graag tot ziens!

 

Het bestuur