Foto trainers

TRAINERS

 

Marco Verkleij

Hallo, ik ben Marco Verkleij, hoofdtrainer van Tennisclub TOEG. Sinds de winter van 2010 geef ik les en ben ik tevens begonnen met mijn eigen tennisschool: Tennisschool Marco Verkleij. Vanaf mijn 6e jaar ben ik al lid van Tennisclub TOEG, waar ik nog steeds competitie speel in het 1e herenteam.

Sinds mijn 16e geef ik tennisles. In juni 2011 heb ik mijn opleiding Sport en Bewegen afgerond op het Mondriaan College in Delft, waar ik verschillende diploma’s heb behaald; zo ben ik in bezit van de Tennisleraar Licenties A en B (hoogst haalbare op tennislesgebied), Loop- en Conditie-/Hersteltrainer, Tenniskids en Medical First Aid.

Er wordt door mij les gegeven in alle leeftijdscategorieën, van recreatief tot prestatieniveau.

- E-mail: ocram.raarel.[antispam].@toeg.nl

- Tel: 06 - 29 45 60 91

 

Bas van Esch

Hallo, mijn naam is Bas van Esch en ik ben sinds 2006 tennisleraar op Tennisclub TOEG. Ik geef al tennisles sinds mijn 19e en ben in het bezit van diverse diploma's, waaronder Tennisleraar Licentie A en het Tenniskids-certificaat. Per januari 2014 ben ik mijn eigen tennisschool begonnen: Tennisschool Bas van Esch. Ik geef gedurende het hele jaar les aan jeugd- en seniorleden namens Tennisschool Marco Verkleij. Zelf ben ik ook lid van de club en speel competitie in het 1e herenteam.

- E-mail: sab.raarel.[antispam].@toeg.nl

- Tel: 06 - 48 42 86 45