TOEG terras

ALL-WEATHER, ALL YEAR

De leden van Tennisclub TOEG kenmerken zich door groot enthousiasme voor de tennissport én andere geneugten van het leven! Op de club worden regelmatig uiteenlopende evenementen georganiseerd, waarbij de betrokkenheid van zowel cluborganisatie als vrijwilligers groot is. Het ledenbestand is gevarieerd, alle leeftijden en speelniveaus zijn goed vertegenwoordigd.

Tennisclub TOEG beschikt over zeven smashcourt-banen met kunstlicht. Op deze all-weatherbanen kan 's zomers en 's winters, overdag en 's avonds worden getennist. Ook zijn er twee oefenkooien en een minibaan, een gezellig clubhuis, kleedkamers en een jeugdhonk. De club is gelegen aan de rand van een park en er is ruime parkeergelegenheid.

 

RESPECT VOOR ELKAAR

Als vereniging willen wij onze leden een sociaal veilige omgeving bieden. We vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn en respect heeft voor elkaar.

Om dit te benadrukken, heeft het bestuur gedragsregels, een gedragscode en informatie aangaande de VertrouwensContactPersoon (VCP) geformuleerd. Op deze wijze hopen wij bij te dragen aan het sportieve plezier en welzijn op onze tennisvereniging.

vertrouwenspersoon

 

 

 

Caroline Lievaart is

vertrouwenscontactpersoon van TOEG