MOGELIJKHEDEN & TARIEVEN

 

 

A - 1 januari t/m 30 juni

B - 1 juli t/m 31 december

Senioren vanaf 25 jaar

€ 240,-

€ 120,-

Senioren 18 t/m 24 jaar

€ 190,-

€ 95,-

Werkdagleden

€ 142,-

€ 71,-

Jeugd 11 t/m 17 jaar

€ 134,-

€ 67,-

Junior 8 t/m 10 jaar

€ 83,-

€ 41,-

Pupil 0 t/m 7 jaar

€ 57,-

€ 28,-

Bij aanmelding wordt er een bedrag van € 25,- entreegeld in rekening gebracht in verband met de inschrijving bij de KNLTB. Winterzwervers en leden die binnen 3 jaar terugkeren, hoeven geen entreegeld te betalen.

 

Toelichting

Schrijf je je in gedurende de maanden januari tot en met juni, dan geldt het tarief uit kolom A voor het (resterende) kalenderjaar. Schrijf je je in gedurende de maanden juli tot en met december, dan geldt het tarief uit kolom B voor het resterende kalenderjaar.

 

Seniorleden kunnen het hele jaar tennissen, zowel overdag als ’s avonds en in de weekenden. Alleen tijdens competities, toernooien en clubkampioenschappen zijn er beperkte en soms geen mogelijkheden.

 

Werkdagleden kunnen uitsluitend gebruik maken van de banen van maandag tot en met vrijdag van zonsopgang tot 17.00 uur. Deelname in de weekenden aan door de club georganiseerde evenementen is mogelijk.

 

Pupillen (t/m 7 jaar), junior- (8 t/m 10 jaar) en jeugdleden (11 t/m 17 jaar)

Leeftijdsgrenzen gaan in op 1 januari van het jaar waarin de 8-, 11- of 18-jarige leeftijd wordt bereikt. Dus een pupil wordt junior in het jaar dat hij/zij 8 wordt, een juniorlid wordt jeugdlid in het jaar dat hij/zij 11 wordt en een jeugdlid wordt seniorlid in het jaar dat hij/zij 18 wordt.

Deze jongste categorieleden kunnen dagelijks tot 18.00 uur gebruik maken van alle banen, met uitzondering van de in gebruik zijnde lesbanen. Na 18.00 uur en tijdens weekenden kunnen de banen waarop senioren spelen niet afgehangen worden. Baan 1 is de gehele week speciaal beschikbaar voor pupillen, jeugd- en juniorleden en op deze baan krijgen zij met afhangen voorrang op de senioren.

 

Winterzwervers

  • Het winterlidmaatschap geldt voor de periode van 1 oktober tot en met 31 maart van het daaropvolgende kalenderjaar.
  • Het winterlidmaatschap kost € 122,- per persoon.
  • Winterzwervers van RLTC Lommerrijk t/m 17 jaar betalen € 50,- per persoon.
  • Bij inschrijving is het aanleveren van een pasfoto verplicht.
  • Afhangen via de KNLTB-club app is verplicht.
  • Winterleden kunnen zowel overdag als ’s avonds en in het weekend gebruik maken van de banen. Tijdens (KNLTB-)toernooien zijn er beperkte en soms geen mogelijkheden.
  • Winterleden mogen in principe deelnemen aan alle activiteiten, met uitzondering van de competitie.
  • Winterleden kunnen tennislessen volgen via Tennisclub TOEG.
  • Winterleden hebben geen stemrecht op de Algemene Ledenvergadering van Tennisclub TOEG.

 

Korting met Rotterdampas

Een Rotterdampas geeft recht op € 25,- korting. Deze korting geldt niet voor winterzwervers en voor mensen die gedurende het jaar lid worden. Om voor deze korting in aanmerking te komen, dienen pasnummer, naam en rekeningnummer voor 1 december te worden doorgeven aan de penningmeester.

 

Meer informatie

De hoogte van contributie- en entreegelden wordt jaarlijks tijdens de Algemene Ledenvergadering vastgesteld.

Wil je meer informatie, stuur ons een bericht via: ofni.[antispam].@toeg.nl.