AANMELDEN & OPZEGGEN

 

AANMELDEN

Je kunt je op verschillende manieren aanmelden voor het lidmaatschap van Tennisclub TOEG:

Online aanmelden

Door het invullen en verzenden van het formulier word je lid van Tennisclub TOEG en verklaar je kennis te hebben genomen van het clubreglement. Het clubreglement is op aanvraag verkrijgbaar. 

Aanmeldingsformulier downloaden. Ingevulde aanmeldingsformulieren kunnen ingeleverd worden in het clubhuis, in het postvakje van de ledenadministrateur (vlakbij de ingang).

Tweemaal per jaar wordt er enkele weken na de Open Dag in maart en september een ‘Nieuwe Leden Informatieavond’ georganiseerd. Op deze avond worden de nieuwe leden geïnformeerd over het reilen en zeilen op de tennisclub, zodat zij zich snel thuis voelen.

Mensen die tussentijds lid worden, kunnen deze avond uiteraard ook bijwonen. Wil je weten wanneer de informatieavond plaatsvindt, stuur dan een e-mail naar ofni.[antispam].@toeg.nl.

Inzetformulier

In het kader van 'vele handen maken licht werk' verzoeken wij onze leden om een steentje bij te dragen. Hoe? Er zijn vele mogelijkheden: van bardienst tot grasmaaien, of misschien heb je zelf een leuk idee; alle suggesties zijn welkom! Op het zogenaamde inzetformulier kun je precies aangeven waar je voorkeur naar uitgaat.

 

OPZEGGEN

De opzegging van het lidmaatschap dient voor 1 december schriftelijk te worden doorgegeven. Indien de opzegging op 1 december niet is ontvangen, wordt het lidmaatschap automatisch met een kalenderjaar verlengd.

In verband met de tweejarige geldigheid van de ledenpas vragen we degene die opzegt om de ledenpas in te leveren. De pas kan worden afgegeven bij Carlie in het clubhuis, of bij iemand van het bestuur.

 

FORMULIEREN